Handlettered-Save-the-Date-3

SUIKERZOET 2017. SAVE THE DATE: 16 t/m 19 november

De, alweer, dertiende editie van het SuikerZoet Filmfestival heeft dit jaar plaats van donderdag 16 november tot en met zondag 19 november 2017. Tijdens dit gezelligste en grootste gratis filmfestival van Nederland, worden er vier dagen lang meer dan 100 feel good films vertoond. Lange speelfilms maar ook korte films.
Het historisch centrum van Schiedam is het episch festivalcentrum; op zo’n elf unieke monumentale locaties worden films gedraaid voor jong & oud.
Naast de vertoning van films vinden er tal van andere activiteiten plaats in het kader van het festival. Zo is er ieder jaar een afterparty op de zaterdagavond met dj’s en vj’s; een grootse opening op de donderdagavond, de uitreiking van de Zilveren Traan – de prijs voor de beste korte film – en tal van kinderactiviteiten. De horeca in het centrum van Schiedam biedt vele leuke arrangementen aan gedurende de festivaldagen.
Het programma voor dit jaar is nog niet bekend. Houd onze website in de gaten of volg ons op Facebook en Twitter (Suikerzoet@suikerzoetfilm).