ba-hiring

SUIKERZOETE VRIJWILLIGERS GEZOCHT

In Schiedam vindt elk jaar in november het grootste gratis filmfestival van Nederland plaats: Het Suikerzoet Filmfestival. 4 dagen lang kunnen liefhebbers op unieke historische locaties gratis genieten van films met een suikerzoet tintje. Het festival wordt georganiseerd door vrijwilligers, zij zijn van onschatbare waarde voor het succes van dit festival. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Dit jaar wordt het festival gehouden van 16 tot en met 19 november.

Versterking gezocht

Vind je het leuk om ons te helpen? Wij zijn op zoek naar:

* Gastvrouwen/-heren; tijdens het festival sta je samen met een of meerdere vrijwilligers op locatie om gasten welkom te heten;

* Sterke mannen en vrouwen die ons mee kunnen helpen om locaties in gereedheid te brengen;

* Vrijwilligerscoördinatoren die tijdens het festival de spin in het web willen zijn. Dit houdt in; vrijwilligers verwelkomen, toelichting geven op de werkzaamheden en eventuele knelpunten tijdens het festival kunnen oplossen.

* Verspreiden van festivalkrantjes, flyers en posters in Schiedam in de aanloop naar het festival toe.

 Vind je het leuk om mee te helpen en ben je beschikbaar tijdens het festival? Meld je dan aan door een email met je voorkeur  voor gastvrouw/-heer, opbouwkracht, verspreiding en/of vrijwilligerscoördinator en beschikbaarheid te versturen naar vrijwilligers@suikerzoetfilmfestival.nl.

Je krijgt er ook wat voor terug; 2x per jaar een film, een gratis bezoek aan het Theater aan de Schie, suikerzoete gadgets tijdens het festival en  tientallen leuke collega’s.